Εύκολες συνταγές

Συνταγή για μπισκότα με μπάλα κεράσι και αμύγδαλο

Σχετικά με τη συνταγή

Αποδεθείτε στις απολαυστικές γεύσεις των μπισκότων με μπάλα κεράσι και αμύγδαλο, μια παραδεισένια απόλαυση που θα συναρπάσει τους γευστικούς σας καλούς. Αυτά τα λαχταριστά μπισκότα είναι εμποτισμένα με το πλούσιο άρωμα των αμυγδάλων και τη γλυκιά γεύση των κερασιών. Με μια τρυφερή υφή και μια έκρηξη γεύσεων, αυτά τα μπισκότα είναι βέβαιο ότι θα γίνουν αγαπημένα τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.

Συστατικά

<πίνακας>
<κεφάλι>

Ποσότητα
Συστατικό

1 φλιτζάνι
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1/2 φλιτζάνι
Βούτυρο, μαλακωμένο

1/4 φλιτζάνι
Ζάχαρη κρυσταλλική

1/4 φλιτζάνι
Ζάχαρη ζαχαροπλαστικής

1/2 φλιτζάνι
Αμύγδαλα ψιλοκομμένα

1/4 φλιτζάνι
Αποξηραμένα κεράσια, ψιλοκομμένα

1/2 κουταλάκι του γλυκού
Εκχύλισμα αμυγδάλου

Τσίμπημα
Αλάτι

Εργαλεία και συστατικά που θα χρησιμοποιηθούν για τη συνταγή

Για να ξεκινήσετε αυτό το υπέροχο ταξίδι, θα βρείτε τα βοηθητικά εργαλεία: ένα μπολ ανάμειξης, ένα φορητό ηλεκτρικό μίξερ ή μίξερ χειρός, μια σπάτουλα, ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ένα φούρνο για να ψήσετε τα μπισκότα.< /p >

Συλλέξτε τα συστατικά που αναφέρονται στον παραπάνω πίνακα. Βεβαιωθείτε ότι το βούτυρο έχει μαλακώσει σε θερμοκρασία για εύκολη ανάμειξη. Το αλεύρι για όλες τις χρήσεις χρησιμεύει ως βασικό συστατικό, ενώ η κρυσταλλική ζάχαρη και τα σάκχαρα ζαχαροπλαστικής προσθέτουν γλυκύτητα και συμβάλλουν στην υφή των μπισκότων. Τα ψιλοκομμένα αμύγδαλα δίνουν ένα τραγανό καρύδι, που συμπληρώνεται από τα γευστικά αποξηραμένα κεράσια. Μια νότα εκχυλίσματος αμυγδάλου ενισχύει τη γεύση και μια πρέζα αλάτι εξισορροπεί τη γλυκύτητα.

Προετοιμασία

1. Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 350°F (180°C).
2. Σε ένα μπολ ανάμειξης, κρεμάστε το μαλακωμένο βούτυρο, την κρυσταλλική ζάχαρη και τη ζάχαρη ζαχαροπλαστική μέχρι να αφρατέψουν.
3. Προσθέστε το εκχύλισμα αμυγδάλου στο μπολ και ανακατέψτε καλά.
4. Προσθέστε σταδιακά το αλεύρι για όλες τις χρήσεις και το αλάτι στο συνδυασμό, ανακατεύοντας μέχρι να γεννηθούν.
5. Διπλώνουμε τα ψιλοκομμένα αμύγδαλα και τα αποξηραμένα κεράσια, φροντίζοντας να κατανέμουμε ομοιόμορφα σε όλη τη ζύμη.
6. Πάρτε μικρές μερίδες από τη ζύμη και τυλίξτε τις σε μπάλες 1 ίντσας ανάμεσα στις παλάμες σας.
7. Το αυτοκίνητο τις μπάλες ζύμης στο προετοιμασμένο ταψί, με απόσταση μεταξύ τους περίπου 2 ίντσες ώστε να απλωθούν.
8. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 12-15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν οι άκρες.
9. Βγάλτε τα μπισκότα από το φούρνο και αφήστε τα να κρυώσουν στο ταψί για λίγα λεπτά πριν μεταφέρετε σε μια σχάρα για να κρυώσετε εντελώς.

Χρόνος προετοιμασίας

Ο χρόνος προετοιμασίας για αυτά τα απολαυστικά μπισκότα κερασιού και αμυγδάλου είναι περίπου 20 λεπτά, ενώ ο χρόνος ψησίματος κυμαίνεται μεταξύ 12 και 15 λεπτών. Αυτή η συνταγή παράγει περίπου 24 μπισκότα, παρέχοντάς σας αρκετά για να μοιραστείτε και να κάνετε.

Συμβουλές για την προετοιμασία της συνταγής, πώς να μαγειρέψετε

Για να δείτε τα καλύτερα αποτελέσματα, ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές:
⭐ Μαλακώστε το βούτυρο σε θερμοκρασία πριν το αλείψετε με τα σάκχαρα. Αυτό θα διευκολύνει το σωστό ανακάτεμα και θα έχει ως αποτέλεσμα μια πιο λεία ζύμη.
⭐ Όταν προσθέτετε το αλεύρι, το κάνετε σταδιακά ενώ ανακατεύετε για να αποφύγετε τις σβώλους και να επιτύχετε ομοιόμορφη υφή.
⭐ Προσέξτε να μην ανακατέψετε υπερβολικά τη ζύμη μόλις προστεθούν τα ξηρά συστατικά, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει σε πιο σκληρά μπισκότα.
⭐ Για πιο έντονη γεύση αμύγδαλου, σκεφτείτε να προσθέσετε μερικά αμύγδαλα σε φέτες πάνω από κάθε μπισκότο πριν το ψήσιμο.
⭐ Αφήστε τα μπισκότα να κρυώσουν πλήρως σε μια σχάρα πριν να αποθηκεύσετε για να διατηρήσετε την τραγανότητά τους.

Διατροφικές αξίες ανά μερίδα

<πίνακας>
<κεφάλι>

Θερμίδες
Λίπος (g)
Υδατάνθρακες (g)
Πρωτεΐνη (g)
Ζάχαρη (g)

120
7
13
2
6

*Οι τιμές είναι κατά προσέγγιση και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα συγκεκριμένα συστατικά που αναφέρονται.

Απαιτήσεις υπηρεσιών και παρουσίασης, πλευρικές εναλλακτικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν

Αυτά τα μπισκότα με μπάλες κερασιού και αμυγδάλου αποτελούν απολαυστική προσθήκη σε κάθε πιατέλα γλυκού ή απογευματινό τσάι. Τα σερβίρετε σε ένα γοητευτικό πιάτο ή βάση για κέικ για μια φιλόξενη παρουσίαση. Τα μπισκότα δεν μπορούν να τα μόνα τους, αλλά συνδυάζονται υπέροχα με ένα φλιτζάνι καφέ στον αέρα ή ένα ανακουφιστικό ποτήρι γάλα. Για περισσότερη απόλαυση, σκεφτείτε να σερβίρετε μαζί με μια μπάλα παγωτό βανίλια ή μια κούκλα σαντιγί.

Συνθήκες αποθήκευσης

Για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα και τη γεύση των μπισκότων σας από Cherry and Ammond Ball, αποθηκεύστε τα σε αεροστεγές δοχείο σε θερμοκρασία δωματίου. Θα παραμείνουν νόστιμα για έως και μία εβδομάδα. Εάν θέλετε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής τους, μπορείτε να φυλάξετε στο ψυγείο για έως και δύο εβδομάδες. Η κατάψυξη είναι επίσης μια επιλογή. Το που έγινε καλά τα μπισκότα σε δοχείο ή σακούλα ασφαλή για την κατάψυξη, φροντίζοντας να είναι καλά για να αποτρέψεις το κάψιμο του καταψύκτη. Μπορούν να καταψυχθούν για έως και τρεις μήνες.

Οφέλη για την υγεία των συστατικών που διαφήμιση

Αν και αυτά τα μπισκότα με μπάλες κερασιού και αμυγδάλου είναι αναμφίβολα μια απολαυστική απόλαυση, προσφέρουν επίσης ορισμένα ευεργετικά συστατικά. Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε υγιή λίπη, φυτικές ίνες, βιταμίνη Ε και μετάλλα όπως το μαγνήσιο και το ασβέστιο. Συμβάλλουν στην υγεία της καρδιάς, ενισχύουν τη λειτουργία του εγκεφάλου και υποστηρίζουν τη δύναμη των οστών. Τα αποξηραμένα κεράσια περιέχουν αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες και βιταμίνες Α και C, που προάγουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού και προστατεύουν από το οξειδωτικό στρες. Επιπλέον, τα κεράσια δεν έχουν αντιφλεγμονώδεις συσκευές και βοηθούν στην αποκατάσταση μετά την προοπτική. Ωστόσο, είναι σημαντικό να καταναλώνετε αυτά τα μπισκότα με μέτρο ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής.

Παρόμοιες συνταγές

Για όσους απολαμβάνουν την εξερεύνηση διαφόρων συνταγών για μπισκότα, ακολουθούν μερικές επιλογές που έχουν κοινές ομοιότητες με τα μπισκότα Cherry and Almond Ball:
⭐ Μπισκότα με βακκίνιο και φιστίκια: Αυτά τα υπέροχα μπισκότα συνδυάζουν τη γεύση των κράνμπερι με τη γεύση των φιστικιών για μια γευστική ανανέωση.
⭐ Μπισκότα λεμονιού και παπαρουνόσπορου: Εμπλουτισμένα με λαμπερή γεύση εσπεριδοειδών και τραγανή γεύση παπαρουνόσπορου, αυτά τα μπισκότα προσφέρουν μια αναζωογονητική γευστική εμπειρία.
⭐ Μπισκότα σοκολάτας και φουντουκιού: Απολαύστε το γλυκό σας με τον συνδυασμό πλούσιας σοκολάτας και τραγανών φουντουκιών σε κάθε μπουκιά.

Πηγές τροφίμων Έμπνευση για τη συνταγή

Αυτή η συνταγή εμπνέεται από τη δημιουργικότητα και τη μαγειρική τεχνογνωσία διάσημων σεφ όπως η Nigella Lawson και η Rachel Allen. Το πάθος τους για το ζευγάρωμα γεύσεων και η αφοσίωση στη δημιουργία εκλεκτών επιδορπίων χρησιμεύουν ως καθοδηγητικό φως στη σφαίρα του ψησίματος. Ενώνοντας τον απολαυστικό συνδυασμό κερασιών και αμυγδάλων, αυτή η συνταγή αποδίδει φόρο τιμής στη διαχρονική κομψότητα αυτών των ταλαντούχων μαγείρων.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button